Prezentare

 

 

 

Din sensibilitatea poetului Costache Tudor, din maiestria compozitorului Adrian Doxan si din talentul tinerei muziciene Camelia Popescu s-au nascut aceste piese.

Anotimpurile de taina trebuie intelese ca o derulare implacabila a vietii omului. Fiecare dintre noi le traverseaza, mai mult sau mai putin constient. Va propun sa ascultati melodiile scufundandu-va in linistea interiora si redescoperind frumusetea ascunsa in fiecare suflet. Stradania noastra se vrea un omagiu adus marii, dragostei, soarelui, florilor si pamantului straniu al Dobrogei.

Temele care m-au inspirat in realizarea acestor albume sunt legate de dor, de dragoste, de meleaguri si persoane dragi, de perioada copilariei si a vietii privite retrospectiv ca un vis.

Dedic aceasta pagina memoriei colaboratorilor mei - domnilor compozitori Adrian Doxan si Dumitru Lupu, impreuna cu care am realizat aceste piese.

 

 

De ce canta pasarile, Invatatorule?
Din dragoste de zbor, din betia inaltului albastru, din lumina stelelor, din libertatea gandului si din foamea de fericire se naste sunetul pe care Dumnezeu il transforma in muzica. Cei tineri si neintinati,cei fara de pacat inca mai viseaza. Sfindand torentul acid al tentatiilor contemporane si cinstind tainic limba romana, am dat glas acestor frumoase melodii de dragoste si speranta. Invit pe toti cei care mai cred in stele, in nectarul florilor, in chemarea iubirii si in destinul acestui neam sa adaste o clipa cu ochii deschisi catre puritate si vis. Muzica mea se vrea un protest impotriva pseudoartei de import aratand ca si noi ca natiune cunoastem graiul pasarilor.

 

 

PROFESORII NOSTRI - CAMELIA POPESCU CTTB (Revista Datina)

 

 

 

 

Contact


e-mail camelia.popescu@rocketmail.com
facebook Kamelia Popescu